Når du forsøger at åbne døren siger applikationen “Adgang nægtet”. Jeg kan se, at låsesystemet er registreret i min iLOQ S50-app. Hvad skal jeg gøre?

• Tjek, om din nøgle er udløbet. Hvis din nøgle er udløbet, vises navnet på låsesystemet med gult efterfulgt af en gul trekant. Tryk på låsesystemets navn i visningen Låsesystemer for at gå til visningen Låsesystemdetaljer. Tryk på knappen OPDATER for at opdatere nøglen på serveren og nulstille udløbsintervaltælleren for de viste låsesystemer.
  • Sørg for, at klokkeslæt og dato er indstillet til automatisk på din telefon. Hvis du har ændret dem manuelt, vil nøglerne muligvis ikke fungere.
  • Kontakt din administrator og anmod om et nyt nøgleregistreringslink.