Min telefonnøgle er registreret og tilgængelig i iLOQ S50-appen, men låsen åbner ikke med telefonnøglen. Hvad skal jeg gøre?

Se nedenstående liste for at få oplysninger og tips om fejlfinding:

• NFC-funktionen skal være aktiveret på din telefon. Du kan tjekke dette i din telefons indstillinger.
  • NFC-antennen kan sidde på forskellige steder afhængig af telefonmodellen. For at kontrollere placeringen af NFC-antennen kan du se i betjeningsvejledningen til din telefon eller kontakte producenten. Se nedenstående billeder for at få oplysninger om, hvor NFC-antennen sidder på udvalgte telefonmodeller.
  • Telefoncovers/-etuier kan forhindre telefonnøglen i at fungere korrekt. Fjern etuiet/coveret og prøv igen.
  • Tjek, om din nøgle ikke er udløbet. Hvis din nøgle er udløbet, vises navnet på låsesystemet med gult efterfulgt af en gul trekant. I så fald skal du opdatere dine nøgler på serveren. Tryk på låsesystemets navn i visningen Låsesystemer for at gå til visningen Låsesystemdetaljer. I denne visning fortæller Nøgleopdateringsstatus dig, om du har brug for at opdatere nøglen med det samme, eller den viser dig den tid der er tilbage, inden du skal opdatere den. Tryk på knappen OPDATER for at opdatere nøglen på serveren og nulstille udløbsintervaltælleren for de viste låsesystemer.
  • Sørg for, at der er et mobilt eller et WiFi netværk (dette er ikke altid nødvendigt, men hvis din nøgle har en afventende opdateringsanmodning, er der brug for en netværksforbindelse). Hvis låsen er konfigureret til at kræve online-godkendelse fra nøglen, skal telefonen også have en netværksforbindelse, når låsen åbnes.
  • Dato og klokkeslæt skal sættes til automatisk på din telefon, da din nøgle risikere ikke at virke, hvis du ændrer dette manuelt.
  • Genstart telefonen og prøv igen.
  • Fjern iLOQ S50-appen fra telefonen og installer den igen.

Bemærk: Når du har fjernet og geninstalleret appen, skal du bede din administrator om et nyt nøgleregistreringslink.

Eksempler på hvor NFC-antennen sidder på udvalgte telefonmodeller:

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

Seritag, en leverandør af NFC-tags, fører en liste over placeringer af NFC-antenner for forskellige telefonmodeller på deres website på https://seritag.com/learn/nfc-enabled-phones/.

For en omfattende liste over NFC-registreringsområder på Samsung-telefoner henvises til www.samsung.com/hk_en/nfc-support/