iLOQ S50-applikationen viser: “Ingen gyldige nøgler, opdater dine nøgler”

Dette betyder, at du skal opdatere dine nøgler. Låsesystemadministratoren kan angive et nøgleudløbsinterval for din nøgle. Nøgleudløbsintervallet er en sikkerhedsfunktion, der kræver, at brugeren opdaterer nøgler fra serveren med jævne mellemrum for at sikre, at adgangsrettighederne altid er opdaterede.

Hvis din nøgle er udløbet, vises navnet på låsesystemet med gult efterfulgt af en gul trekant. I så fald skal du opdatere dine nøgler på serveren. Tryk på låsesystemets navn i visningen Låsesystemer for at gå til visningen Låsesystemdetaljer. I denne visning fortæller Nøgleopdateringsstatus dig, om du har brug for at opdatere nøglen med det samme, eller den viser dig den tid der er tilbage, inden du skal opdatere den. Tryk på knappen OPDATER for at opdatere nøglen på serveren og nulstille udløbsintervaltælleren for de viste låsesystemer.