Manager valittaa, ettei minulla ole tarpeeksi lisenssejä Online-laitteille

Varmista aloitussivulta lisensssien määrä. Mikäli sinulla ei ole tarpeeksi lisenssejä, hanki niitä lisää iLOQ Partner Portalin kautta. Muista myös, että tarvitset myös lukkoihin omat lisenssinsä.

Olethan muistanut myös varata tarpeeksi väylää väyläohjaimesta Online-laitteille? Väylän varauksen voit tarkistaa Managerista Online-laitteen asetuksista.