Kuinka aikavyöhykkeet vaikuttavat lukostojen toimintaan silloin, kun lukkoja on eri aikavyöhykkeillä?

Kun Managerin kautta asetetaan avaimille aikarajoituksia, on syytä ottaa huomioon, jos lukko on eri aikavyöhykkeellä, kuin avainta ohjelmoiva kone. Kone asettaa kaikkien rajoitusten aikaleimat omalla aikavyöhykkeellään, jolloin aikarajoitukset täytyy laittaa sen mukaan, mitä aika on tietokoneen aikavyöhykkeellä rajoitusten kytkemishetkellä.

Esimerkiksi:

- Manager-kone on Ruotsissa, aikavyöhykkeellä UTC+1

- Käyttäjä on avaimensa kanssa Suomessa aikavyöhykkeellä UTC+2

- Avain asetetaan lopettamaan toimintansa klo 13.00

->Suomessa avainta voi siis käyttää klo 14.00 saakka, sillä aikaleima lyödään klo 13.00 Ruotsin aikaa