Kuinka yhteisten tilojen varaaminen toimii?

Kodinportaalin Varaukset-osiossa asukas voi varata taloyhtiössä olevia yhteiskäyttötiloja, kuten saunaa, pyykkitupaa tai kerhotiloja. Myös varauksen maksu onnistuu sitä kautta kätevästi. Varauksiin pääset Kodinportaalissa valitsemalla "Varaukset"(1.) ja sen jälkeen tilan, jota haluat varata (2.).

Näkymässä ensin näet varauksien säännöt ja ohjeet. Alaspäin rullaamalla pääset näkymään, josta voit valita ajan, jolloin haluat varata kyseisen tilan. Valitse aika ja vahvista varaus. Jos varaus on maksullinen, valitse "Jatka maksuun" jonka jälkeen sinut ohjataan maksamaan varaus.