Kuinka monta laitetta mahtuu yhden iLOQ N500 -väyläohjainlaitteen pääväylään?

iLOQ N500 -väyläohjain välittää tietoa iLOQin palvelimen ja online-lukkolaitteiden välillä. Sen pääväylähaarautuu yhteensä kuuteen eri haaraan. Kuhunkin haaraan liitetttävien laitteiden enimmäismäärä riippuu virtalähteestä, haarautuvien kaapeleiden pituuksista ja kaikkien kytkettyjen laitteiden yhteenlasketusta virrankulutuksesta.

Virrankulutusta voi arvioida laskemalla laitteiden virrankulutuksen summan, josta vähennetään kaapelien yhteispituuden aiheuttama virran häviö. Tämän laskutoimituksen tueksi olemme kehittäneet laskintyökalun (englanniksi) https://s10.iloq.com/iloqn500calculator/