Unterstützung
Open navigation

Ausgeblendete Zylinder erneut aktivieren

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit palauttaa piilotettuja lukkoja aktiivisiksi iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ruudukkonäkymää ja valitse Näytä > Näytä vain piilotetut.
  3. Valitse piilotetut lukot, jotka haluat palauttaa aktiivisiksi.
  4. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla Muokkaa > Muokkaustila.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua lukkoa ja valitse Aseta lukko takaisin aktiiviseksi.
  6. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla Muokkaa > Muokkaustila.
  7. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.
  8. Voit palata alkuperäiseen näkymään valitsemalla Näytä > Näytä vain piilotetut uudelleen.