Ensimmäisen ohjelmointiavaimen lisääminen ja liittäminen käyttäjälle

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä ensimmäisen ohjelmointiavaimen iLOQ-lukostoon ja kuinka voit liittää ohjelmointiavaimen käyttäjälle.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

1. Liitä tyhjä ohjelmointiavain tietokoneeseen.
    Huomautus:

Ohjelmointiavainta ei ole löydetty. -teksti ei katoa käyttöliittymästä, kun liität ohjelmoimattoman ohjelmointiavaimen tietokoneeseen. Voit huoletta jatkaa.

2. Valitse Kirjaudu.
  3. Valitse Ylläpito > Selaa ohjelmointiavaimia.

4. Valitse Lisää ohjelmointiavain.
    Ohjattu Ohjelmointiavaimen lisääminen -toiminto avautuu.
  5. Valitse Lisää ohjelmointiavain ja liitä se henkilölle.
  6. Nimeä ohjelmointiavain.
    Vihje:

Nimeä ohjelmointiavaimet niiden leimauksen ja omistajan perusteella. Tällä tavalla on helppo tunnistaa ohjelmointiavaimen omistaja.

7. Valitse Aktiivinen.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Valitse Admin-käyttäjä.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Valitse käyttäjän oikeudet.

Valitse ylläpitäjälle kaikki käyttöoikeudet.

Voit hallita oikeusvalintoja nuolinäppäimillä seuraavasti:

•  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  12. Valitse Seuraava.
  13. Yhteenvetoruutu avautuu.
  14. Valitse Valmis.
  15. Valinnainen: Jos ohjelmointiavain ilmestyy Asetettu ohjelmointiin -tilassa:

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Asetettu ohjelmointiin -tilassa oleva ohjelmointiavain.
    2. Valitse hiiren kakkospainikkeella Ohjelmoi uudelleen.

Ohjattu Ohjelmointiavaimen uudelleenohjelmointi -toiminto avautuu.

3. Valitse Ohjelmoi ohjelmointiavain uudelleen.
    4. Noudata ohjattua toimintoa.
  16. Yhteenvetoruutu avautuu.
  17. Valitse Sulje.
  18. Valitse OK.
    Ohjelmointiavain näkyy ohjelmointiavainluettelossa.
  19. Kirjaudu ulos ja sisään uudella ohjelmointiavaimella.