Tietojen järjestäminen sarakkeiden perusteella

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit järjestää tietoja sarakkeiden perusteella iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa ruudukkonäkymä, jossa on sarakkeita, kuten Tiedot > Selaa lukkoja.
  2. Valitse sarake, jonka mukaan haluat lajitella tiedot, ja napsauta sen otsikkoa hiirellä.
  3. Tiedot lajitellaan valitun sarakkeen perusteella joko laskevassa tai nousevassa järjestyksessä.
  4. Jos napsautat otsikkoa uudelleen, tiedot lajitellaan päinvastaisessa järjestyksessä.