Uuden hallintapaneelin lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät uuden hallintapaneelin iLOQ Manager -järjestelmään.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Hallintapaneeli.

2. Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta luettelovalikosta Uusi hallintapaneeli.

Hallintapaneeli ilman pikapainikkeita tulee näkyviin.

3. Syötä hallintapaneelille nimi Nimeä hallintapaneeli -kenttään.
  4. Lisää luettelovalikosta hallintapaneeliin uusi pikapainike:
    1. Valitse vaaleansinisellä taustavärillä korostettu aktiivinen pikapainikkeen lisäyskuvake.
      Kuva: Aktiivinen Lisää pikapainike -kuvake
      Aktiivinen Lisää pikapainike -kuvake
    2. Valitse pikapainikkeelle kohdetehtävä.

Voit etsiä tehtäviä kirjoittamalla avainsanan hakukenttään. Haku on dynaaminen, eli se alkaa näyttää tuloksia heti, kun alat kirjoittaa avainsanaa.

3. Kun olet löytänyt ja valinnut halutun pikatoiminnon, valitse OK.

Valittu tehtävä näkyy hallintapaneelissa toimimattomana, kunnes tallennat hallintapaneelin.

Kuva: Toimimaton pikapainikeToimimaton pikapainike
  5. Valinnainen: Järjestä pikapainikkeet vetämällä ne eri paikkoihin hallintapaneelissa.
  6. Kun olet lisännyt halutut pikapainikkeet, valitse Tallenna.