Ponnahdusvalikko

Ponnahdusvalikko näkyy, kun painat hiiren kakkospainiketta millä tahansa työalueella. Tämän ponnahdusvalikon kautta voit avata useimpia lukkojen huoltotehtäviä. Tehtäväkohtaisten komentojen lisäksi valikossa on seuraavat vakiokomennot:

• Aseta sarakkeet — Avaa taulukon, josta voit valita sarakkeet, jotka haluat nähdä, ja tallentaa ne omaksi näkymäksi.
  • Lisätiedot — Avaa Ominaisuudet-ruudun, jossa voit tarkastella valitun kohteen tietoja (lukko, avain, käyttäjä, ja niin edelleen).
  • Lisää — Avaa ohjatun toiminnon, jolla voit lisätä uuden kohteen (lukko, avain, käyttäjä jne.) järjestelmään.
  • Valitse kaikki (CTRL+A) — Valitsee kaikki ruudukkonäkymän rivit.
  • Näytä — Valitse Näytä > Näytä vain valitut, jos haluat nähdä ruudukkonäkymässä vain valitut rivit. Jos valitset Näytä vain piilotetut -valintaruudun, voit tarkastella piilotettuja kohteita.
  • Vie selausnäkymä Exceliin — Valitse Vie selausnäkymä Exceliin, jos haluat viedä ruudukkonäkymässä näkyvät tiedot joko tulostimelle tai Exceliin.