Puhelinavainten vianetsintä

Taulukko 1. Vianetsintä
OngelmaRatkaisu

Puhelinavain jää Lähetetty-tilaan, kun olet lähettänyt päivitettyjä tietoja puhelimeen.

Ota yhteyttä puhelinavaimen käyttäjään ja selvitä, miksi puhelimen ja palvelimen välinen yhteys on poikki. Syynä tähän voi olla esimerkiksi:

• Käyttäjä on poistanut sovelluksen puhelimesta.

Pyydä käyttäjää asentamaan sovellus uudelleen Google Playsta.

Rekisteröi tämän jälkeen puhelinavain uudelleen seuraavasti:

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse palautettava avain.

3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Lähetä avaimelle > Rekisteröintipyyntö.

4. Rekisteröintipyyntö lähetetään puhelimeen.

Saatuaan rekisteröintiviestin käyttäjä avaa sovelluksen, jonka jälkeen sovellus automaattisesti rekisteröi itsensä palvelimelle, ja avain poistetaan puhelimesta.

• Puhelimella ei ole verkkoyhteyttä eikä se voi kommunikoida palvelimen kanssa.

Pyydä käyttäjää luomaan mobiiliverkkoyhteys.

• Käyttäjä on vaihtanut puhelimen SIM-kortin.

Pyydä käyttäjää asentamaan alkuperäinen SIM-kortti puhelimeen.

Vihje:

Jos alkuperäinen SIM-kortti on hävitetty, avainta ei voida poistaa iLOQ Manager -ohjelmasta, mutta voit piilottaa sen. Katso Avainten piilottaminen. Tämän jälkeen sinulla on loki avaimista, joita ei voida poistaa. Jos haluat lisätietoja näiden avainten näyttämisestä, katso Piilotettujen avainten katseleminen.