Lukoston tietojen muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lataat pohjakuvan ja lisäät lukoston perustiedot, joita käytetään yhteisten kulkualueiden ja asuntojen lukkojen luomiseen.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lukoston tiedot.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Lukoston tiedot
    Lukoston tiedot
  2. Valitse, kuinka käsittelet Kulkualueita.

Vaihtoehdot ovat:

• Porrashuoneilla on jaetut kulkualueet — Jos valitset tämän asetuksen, luodaan joukko yhteisiä kulkualueita ja tuo joukko jaetaan kaikkien porrashuoneiden kesken.

Tämä on oletusasetus.

• Porrashuoneilla on omat kulkualueet — Jos valitset tämän asetuksen, yhteisiä kulkualueita ei jaeta vaan kaikille porrashuoneille luodaan omat kulkualueet. Syötä rappujen määrä Porrashuoneiden lukumäärä -kenttään.

3. Valitse, kuinka käsittelet Asunnon numerointia.

Vaihtoehdot ovat:

• Juokseva — Käytä juoksevaa asuntonumerointia.

Jos valitset tämän asetuksen, numeroa kasvatetaan aina yhdellä jokaiselle asunnolle.

Tämä on oletusasetus.

• Porrashuoneittain — Asuntonumerointi on porrashuonekohtainen.

Jos valitset tämän asetuksen, sinun täytyy syöttää jokaiselle porrashuoneelle asuntojen määrä. Syötä porrashuoneiden määrä Porrashuoneiden lukumäärä -kenttään ja asuntojen numerovälit taulukoihin, kuten alla on kuvattu:

Kuva: Asuntojen numerovälit
      Asuntojen numerovälit
  4. Valitse Tee yleiset kulkualueet.

Jatka seuraavasta käyttöönottovaiheesta.