Lukoston palveluosoitteiden lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät uuden lukoston palveluosoitteen iLOQ Manager -ohjelmaan.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa iLOQ Manager.

Kirjautumisruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumisruutu

2. Napsauta asetuspainiketta.

Kirjautumistiedot-ruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumistiedot-ruutu

3. Syötä lukoston tiedot seuraavasti:
    • Palvelun osoite — Syötä tähän kenttään lukoston tietokantapalvelimen osoite. Varmista, että palvelun osoite on sama kuin Kirjautumistietosi -dokumentissa, joka on toimitettu osana lukostoa.
    • Palvelun koodi — Syötä tähän kenttään järjestelmäkohtainen palvelukoodi. Varmista, että palvelukoodi on sama kuin Kirjautumistietosi -dokumentissa, joka on toimitettu osana lukostoa.
    • Asiakkaan nimi — Syötä tähän kenttään lukoston nimi.
  4. Testaa yhteys napsauttamalla Testaa palvelinyhteys -painiketta.
  5. Jos palvelinyhteys onnistuu, valitse OK.
  6. Jos palvelinyhteys ei muodostu, voit yrittää muodostaa yhteyden muilla tavoin:
    1. Valitse vaihtoehtoinen tapa luettelovalikosta ja syötä tarvittavat tiedot.
      Kuva: Edistyneet yhteysasetukset

2. Testaa yhteys napsauttamalla Testaa palvelinyhteys -painiketta.
  7. Jos palvelinyhteys onnistuu, tallenna valitut asetukset, kun poistut ruudusta.