Kulkualueiden lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät kulkualueita käyttöönottovaiheessa.

Tässä vaiheessa määrittelet kulkualueryhmät, kuten:

• Yleisavain
  • Siivooja
  • Huolto

Yhteiset kulkualueet lisätään tässä vaiheessa, jotta voit valitse kulkualueet, kun myöhemmin lisäät lukkoja.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Kulkualueet.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Kulkualueryhmien lisääminen
    Kulkualueryhmien lisääminen
  2. Täytä kentät seuraavasti:
    • Kulkualueiden tiedot

• Nimi — Nimeä kulkualueryhmä.

• Kuvaus — Anna kulkualueryhmälle kuvaus. Esimerkiksi "Pääsy kaikkiin tiloihin".

Vihje:

Yleensä ensimmäinen kulkualue kattaa kaikki tilat, ja sitä kutsutaan esimerkiksi nimellä "Yleisavainalue".

• Rajoitteellinen kulkualue

• Onko rajoitteellinen — Valitse, tuleeko kulkualueryhmän olla rajoitettu.

Jos haluat lisätietoja, katso Kulkualueet.

• Rajoitteen selite — Anna rajoitteelliselle kulkualueryhmälle kuvaus.

• Oletus ehdot

• Lisää uusille lukoille oletuksena — Valitse, lisätäänkö kulkualue oletuksena uusille lukoille.

• Lisää asuntojen avaimille — Valitse, lisätäänkö kulkualue oletuksena asuntojen avaimille.

3. Valitse Lisää kulkualue, jos haluat lisätä lisää kulkualueryhmiä.

Lisätyt kulkualueryhmät luetellaan Lisätyt kulkualueet -luettelossa, missä voit myös muokata niitä.

4. Valitse Seuraava.

Jatka seuraavasta käyttöönottovaiheesta.