Avainten ohjelmointi iLoq Manager -ohjelmassa

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit ohjelmoida avaimia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse ohjelmoitavat avaimet.

Valitun avaimen on oltava Tilattu- tai Siirretty ohjelmointiin -tilassa. Jos lukko on Suunnittelussa-tilassa, tilaa lukko ensin. Katso Avainten tilaaminen.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua avainta ja valitse Ohjelmoi avain.
    Ohjattu Avaimien ohjelmointi -toiminto avautuu.
  4. Valitse Ohjelmoi avaimia.
  5. Luettelo ohjelmoitavista avaimista avautuu.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse Ohjelmoi avain.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Avautuu tilanäyttö, josta näet seuraavan ohjelmointijonossa olevan avaimen.

Kuva: Ohjelmointitila-näyttö

Ohjelmointitila-näyttö
  12. Aseta pyydetty avain Ojkelmointilaitteeseen.
  13. Syötä pyydettäessä avaimen leimaus Avaimen leimaus -kenttään ja paina Enter-painiketta.
    Avaimen leimaus on merkitty avaimeen.
  14. Avautuu tilanäyttö, josta näet seuraavan ohjelmointijonossa olevan avaimen.

Kuva: Ohjelmointitila-näyttö

Ohjelmointitila-näyttö
  15. Ohjelmoi valitut avaimet tätä menettelyä noudattamalla.
  16. Yhteenvetoruutu avautuu.
  17. Valitse Sulje.
  18. Ohjelmoidut avaimet näkyvät avainluettelossa Ohjelmoitu-tilassa.