Masteravaimien selaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit selata Masteravaimia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse YlläpitoSelaa masteravaimia.

2. Masteravaimet näkyvät ruudukkonäkymässä.

Sarakkeet ovat:

• Kuvaus — Tämä sarake sisältää Masteravaimen kuvauksen.
    • Käytössä — Tämä valintaruutu ilmaisee, onko Masteravain käytössä vai ei.
    • Tyyppi — Tämä sarake ilmaisee Masteravaimen tyypin. Masteravaimen tyyppi on aina Masteravain.
    • ROM_ID — Tämä sarake sisältää Masteravaimen sarjanumeron. Tämä tieto näkyy vain Masteravaimilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.
  3. Saat lisätietoja napsauttamalla +-merkkiä Kuvaus-sarakkeen vasemmalla puolella.

Sarakkeet ovat:

• Käyttäjätunnus — Tässä sarakkeessa on käyttäjätunnus, johon Masteravain on liitetty.
    • Sukunimi — Tämä sarake sisältää sen henkilön sukunimen, johon käyttäjätunnus on liitetty.
    • Etunimi — Tämä sarake sisältää sen henkilön etunimen, johon käyttäjätunnus on liitetty.