Open navigation

Henkilöroolin lisääminen ja kulkualueiden määrittäminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä henkilönroolin iLOQ S10 -järjestelmään ja määrittää sen kulkualueet iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

  1. Valitse LisätiedotSelaa henkilörooleja.

  2. Valitse Lisää henkilörooli.
    Ohjattu Lisää henkilörooli -toiminto avautuu.
  3. Valitse Lisää rooli ja määritä kulkualueita.
  4. Syötä henkilöroolin tiedot seuraavasti:
    • Selite — Syötä tähän kenttään nimi uudelle henkilöroolille.
    • Kuvaus — Syötä tähän kenttään uuden henkilöroolin kuvaus.
  5. Valitse henkilöroolille lisättävät kulkualueet.
    •  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Valitse Valmis.
  9. Valitse Sulje.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.