Käyttäjän ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella käyttäjien ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa käyttäjiä.

2. Käyttäjät näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä käyttäjästä kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.

Käyttäjäkohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• PerustiedotPerustiedot-välilehti sisältää valitun käyttäjän perustiedot. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • KäyttäjätunnusKäyttäjätunnus-välilehti sisältää seuraavia tietoja käyttäjästä:
      • Oikeus —Tämä sarake sisältää käyttöoikeudet, jotka käyttäjätunnuksella on.
      • Lähde — Tämä sarake sisältää käyttäjän käyttäjätunnus- ja Masteravain-yhdistelmän. Käyttäjällä ei välttämättä ole Masteravaimia, jolloin tässä sarakkeessa näkyy vain käyttäjätunnus.
    • VyöhykkeetVyöhykkeet-välilehti sisältää tietoja käyttäjän mahdollisista vyöhykkeistä.
    • RoolitRoolit-välilehti sisältää tiedot henkilön rooleista. Katso kappale Henkilöroolit.
    • AvaimetAvaimet-välilehti sisältää tiedot henkilön avaimista. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • Kulkualueet lukoilleKulkualueet lukoille -välilehti sisältää tietoja henkilön kulkualueista lukoille.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.