Lukkojen ja Masteravainten valmistelu etähallintaa varten

Tässä kappaleessa kuvataan lukkojen ja Masteravaimen valmistelu Päivityspisteen kautta tapahtuvaa etähallintaa varten.

Toimi seuraavasti.

1. Valmistele Ohjelmointilaite etäkohdetta varten seuraavasti:
    1. Lisää Masteravain liittämättä sitä käyttäjälle. Nimeä se kuitenkin esimerkiksi etäkohteen sijainnin mukaan.
    2. Anna Ohjelmointilaite ja Masteravain etäkohteeseen säilytettäviksi.
  2. Aseta lukoille oletuksena käytettävä etähallinta-asema seuraavasti:
    1. Valitse YlläpitoSelaa verkkomoduuleja.

2. Valitse Väyläohjain, jonka haluat asettaa lukoille oletuksena käytettäväksi etähallinta-asemaksi.
    3. Valitse hiiren oikealla Aseta lukkojen etähallinta-asema.
    4. Ohjattu Etähallinta-asemien muokkaus -toiminto avautuu.
    5. Valitse Seuraava.
    6. Valitse lukot, jotka haluat liittää tähän Väyläohjaimeen kytkettyihin Päivityspisteisiin.
      •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
    7. Päätä menettely noudattamalla ohjattua toimintoa.