Ohjelmointilaitteen ohjaimet

Ohjelmointilaite on esitetty alla olevassa kuvassa.

Kuva: iLOQ Ohjelmointilaite

iLOQ Ohjelmointilaite

Merkkivalot ovat:

• BATT — Pariston/kommunikoinnin merkkivalo.

• STATUS — Tilan merkkivalo.

Onnistunut lukon ohjelmointi aiheuttaa seuraavan merkkivalosarjan:

• Kun työnnät ohjelmointikaapelin lukkoon, punainen BATT-valo syttyy.
  • Hetken kuluttua BATT-valo muuttuu oranssiksi.
  • Vihreä STATUS-valo syttyy.

Merkkivalojen merkitykset on esitetty tarkemmin alla olevassa kuvassa:

MerkkivaloKuvaus
BATT
  • Vihreä valo — Palaa, kun laite saa virtansa paristoista, ja paristoissa on tarpeeksi varausta.
  • Punainen valo — Palaa, kun paristojen varaus on alhainen. Kytkeytyy päälle hetkeksi myös silloin, kun lukon ohjelmointikaapeli työnnetään lukkoon.
  • Oranssi valo — Palaa, kun laite kommunikoi lukon kanssa.
STATUS
  • Vihreä valo — Ohjelmointi onnistui.
  • Vihreä vilkkuva valo — Lukon loki luettiin onnistuneesti.
  • Punainen valo — Ohjelmointivirhe. Ohjelmointilaite voi sisältää esimerkiksi vääräntyyppisen ohjelmointipaketin lukolle.
  • Punainen vilkkuva valo — Ohjelmointilaitteen muisti on täynnä.
  • Punainen valo vilkkuu kahdesti — Lukon kelloväylä on oikosulussa. Toimi seuraavasti:

• Europrofiililukon tapauksessa yritä ohjelmointia uudelleen. Älä käännä ohjelmointikaapelia lukossa.
    • Ovaalilukon tapauksessa tarkista, ettei kelloväylän johto ole vaurioitunut.
  • Mikäli lukkoa ohjelmoitaessa oranssin BATT-valon jälkeen STATUS-valo ei syty lainkaan, ohjelmointilaitteella ei ole kyseiselle lukolle tarkoitettua ohjelmointipakettia.
  • Oranssi valo — Lukko on jo tilassa, johon yrität ohjelmoida sitä.
USB

Vihreä valo palaa, kun laite on kytketty tietokoneeseen USB-portin kautta. Laite saa virtansa USB-kaapelin kautta.

Bluetooth

Jos Bluetooth-moduuli on kytketty laitteeseen, vihreä valo vilkkuu hetkellisesti, kun virta kytketään päälle (Ohjelmointilaitteen malli P10S.20).

Vihreä valo palaa, kun laite on yhteydessä tietokoneeseen Bluetoothin kautta.

Kaikki merkkivalot
  • Vilkkuva punainen — Ohjelmointilaitteella ei ole aikatietoa. Ohjelmointilaite ei voi ohjelmoida lukkoja tai hakea lokeja, ennen kuin sen aikatieto on synkronoitu lukitusjärjestelmä ajan kanssa, kytkemällä laite iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.
  • Vilkkuva oranssi — Ohjelmointilaite päivittää lukon laiteohjelmistoversiota.

Painikkeet ovat:

• Virtakytkin.
  • LOG-painike, jolla voi hakea lokeja.

Liittimet ovat:

• 3,5 mm liitin lukon ohjelmointikaapelin kytkemistä varten.
  • USB-liitin, jolla Ohjelmointilaitteen voi kytkeä tietokoneeseen.
  • Pistoke Masteravainta varten.
  • Avaimenreikä avainten ohjelmointia varten.