Lukoston raporttitekstien muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata lukoston oletusraporttien tekstejä iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Muokkaa lukoston tietoja.

2. Valitse Näkymät-alueella Raporttitekstit.
  3. Valitse Raportti-luettelovalikosta haluamasi raportti.
  4. Valitse haluamasi raporttikieli napsauttamalla haluttua lippukuvaketta.
  5. Raporttiteksti avautuu muokkausnäkymässä.
  6. Muokkaa raportin tekstiä.

Editorin käyttöliittymä on tuttu mistä tahansa tekstieditorista.

Voit käyttää lukostokohtaisia muuttujia tekstissä painamalla Lisää kenttä -painiketta .

Muuttujat lisäävät dynaamisesti tietoja järjestelmästä paikkaan, jossa muuttujaa käytetään. Muuttujat ovat seuraavat:

• Lukoston nimi — Tämä muuttuja lisää lukoston nimen raporttiin. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!LGDescription].
    • Lukoston nimi ja kiinteistö — Tämä muuttuja lisää raporttiin lukoston nimen ja sen kiinteistön nimen, johon avain kuuluu. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!LGDescriptionAndRealEstate].
    • Henkilön nimi — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimeen liitetyn henkilön nimen. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!PersonName].
    • Henkilön nimi ja henkilönumero — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimeen liitetyn henkilön nimen ja henkilönumeron. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!PersonNameAndPersonCode].
    • Yritys/Osasto — Tämä muuttuja lisää raporttiin sen yrityksen nimen/osaston, johon henkilö kuuluu. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!CompanyName].
    • Ohjelman käyttäjän nimi — Tämä muuttuja lisää kirjautuneen käyttäjän nimen raporttiin. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!UserName].
    • Avaimen kuvaus — Tämä muuttuja lisää raporttiin kuvauksen avaimesta. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!Description].
    • Avaimen leimaus — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimen leimauksen. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!Stamp].
    • Avaimen RFID tagnumero — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimen RFID-tagin numeron. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!TagKey].
    • ROM_ID — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimen sarjanumeron. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!Rom_ID].
    • Päiväys — Tämä muuttuja lisää raporttiin päiväyksen. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!Date].
    • Avaimen PIN-koodi — Tämä muuttuja lisää raporttiin avaimen PIN-koodin. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!AccessCode].
    • Allekirjoitus — Tämä muuttuja lisää digitaalisen allekirjoituksen kuvan raporttiin. Raporttieditorissa tämä muuttuja esitetään muodossa [!SignatureImage].
  7. Kun muokkaat, voit kumota tallentamattomat muutokset painamalla Peruuta-painiketta. Jos et ole tyytyväinen raporttiin tallentamiisi muutoksiin, voit milloin tahansa palauttaa oletusraportin painamalla Palauta oletuspohja -painiketta.
  8. Valitse Tallenna ja sulje.