Valvottujen ovien kytkeminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit kytkeä valvottuja ovia.

Käyttötavat 2—9 tukevat oven tilan ilmaisua S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Kun otat asennusta käyttöön esimerkiksi soveltamalla edellä olevaa, käyttötapaa 2—9 käyttävää pikaopasta, kytke oven seurantakosketin Ovimoduuliin.
  2. Kytke ovikosketin, tai mikä tahansa muu potentiaalivapaa kärkitieto, IN2:een ja COM:iin.
  3. Lisää valvottu ovi S10 Manager -ohjelmaan. Katso Valvottujen ovien lisääminen.