Relekortin liitännät

Tässä kappaleessa kuvataan Relekortin liitännät.

Taulukko 1. Relekortin liitännät
LiitäntäLiitinKuvaus

REAL TIME CLOCK

Paikka kellopiirille A00.9. Piirikortti täytyy käyttää virrattomana, ja se on ohjelmoitava kellon asennuksen jälkeen.

CYLINDER/ BUTTON2

GND

Tulo lukkosylinterille tai potentiaalivapaalle kärkitiedolle (esim. avauspainike). Painikkeen aktivointi ohjaa relettä K2 Rullaovimoodissa. Sylinterin ollessa kytkettynä, hyväksytty aukaisu aktivoi releen K2. Sylinteriä voidaan käyttää Basic-kokoonpanossa ja relemoodissa Impulssi.

Kytketään sylinterin kelta-mustaan väylään.

• I0 = keltainen
  • GND = musta
I0

MODE SELECT

1

Dipeillä voit valita relemoodin eli relelähtöjen käyttäytymisen. Ks. Taulukko 1. Voit asettaa dipit 1-3 myös ohjelmoimalla, jolloin dippien asennot Relekortilla ylikirjoitetaan. Dipin 4 tulee kuitenkin olla aina oikeassa asennossa Relekortilla.

2
3
4

BUTTON1

GND

Tuloliitin potentiaalivapaalle kärkitiedolle (esim. painike). Painikkeen aktivointi ohjaa relettä K1 Rullaovimoodissa, kun hyväksytty avain on Avainlukijassa. Vaihto On/off-, Impulssi- ja Avainpitomoodissa ohjaa relettä K1 valitun relemoodin mukaisesti.

INPUT

GND

Tuloliitin potentiaalivapaalle kärkitiedolle. Tulolla ohjataan rajoitteellisen kulkualueen pääsyoikeutta. Auki = pääsyoikeus estetty. Kiinni = pääsyoikeus sallittu.

EXT IN
NET BOXGNDLiitin Verkkomoduuliin kytkemiseen S10 Online -järjestelmässä.

Kytketään lukkoliitäntöihin.

• GND = GND
  • DATA = L1 tai L2
DATA

KEY READER

GND

Maa

1-WIRE

1-WIRE kommunikointiväylä. Kytketään Avainlukijan A10.56 tai A10.42 vastaaviin liittimiin. A10.42: musta = GND, punainen = 1-WIRE.

POWER ON

Jännitelähtö A10.56 ONLINE LED:in ohjaukseen, kun relekortti on virroitettu.

STAT1 G

Jännitelähtö Avainlukijan A10.56 vihreän STAT1 G -ledin ohjaukseen, kun avain on hyväksytty.

STAT1 R

Jännitelähtö Avainlukijan A10.56 punaisen STAT1 R -ledin ohjaukseen, kun avain on hylätty.

STAT2 G

Jännitelähtö 3,3 VDC, seuraa releen K1 tilaa. Voidaan kytkeä Avainlukijan A10.56 vihreän STAT2 G -ledin ohjaukseen ilmaisemaan K1-lähdön tilaa.

STAT2 R

Ei käytössä

GND

Maa

RELAY K2

NO

Relelähdön K2 koskettimet. Lähtöä ohjataan relekokokoonpanosta ja relemoodista riippuen avaimella, avauspainikkeella BUTTON1 tai BUTTON2, sekä lukkosylinterillä. Lähdön impulssin pituus on oletuksena 30 sekuntia.

NC

COM

RELAY K1

NORelelähdön K1 koskettimet. Lähtöä ohjataan relekokokoonpanosta ja relemoodista riippuen avaimella tai avauspainikkeella BUTTON1. Lähdön impulssin pituus on oletuksena 8 sekuntia.

NC

COM

12…24 VDC

CENTER PIN DC+

Pistokeliitäntä virtalähteelle. Pistokkeen mitat ovat 2,1/5,5 mm.

Keskinastassa +. Jännite 12…24 VDC

12…48 VDC

GND

Liitin virtalähteelle. Käyttöjännite 12…48 VDC

DC+