Avaimen palauttaminen ja tyhjentäminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit palauttaa avaimen henkilöltä ja tyhjentää sen iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Kun palautat avaimen, se aina tyhjennetään.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa avaimia.

2. Työnnä palautettava avain Ohjelmointilaitteeseen.
    Ohjelmointilaitteeseen työnnetty avain näytetään vihreällä taustavärillä iLOQ S10 Manager -ohjelman ruudukkonäkymässä.
  3. Valitse Palauta ja tyhjennä avain.
    Ohjattu Avaimien palautus -toiminto avautuu.
  4. Valitse Palauta avaimia.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse, kuinka palautetun avaimen tietoja käsitellään.

Valitse toinen, molemmat, tai ei mitään seuraavista vaihtoehdoista:

• Säilytetään palautetut avaimet järjestelmässä – Valitse tämä valintaruutu, jos haluat säilyttää avainmääritelmän järjestelmässä. Fyysinen avain kuitenkin tyhjennetään.

Vihje:

Tämä on kätevää esimerkiksi jos asunnon vuokralainen vaihtuu. Voit ohjelmoida palautetun avaimen tiedot uuteen avaimeen, jonka voit luovuttaa uudelle vuokralaiselle.

• Säilytetään avaimien kytkökset henkilöihin – Valitse tämä valintaruutu, jos haluat säilyttää avaimen henkilöliitokset.

7. Valitse Seuraava.
  8. Yhteenvetoruutu avautuu.
  9. Valitse, haluatko tulostaa avaimen palautusasiakirjan.

Vaihtoehdot ovat:

• Ei tulosteta — Valitse tämä valintapainike, jos et halua tulostaa asiakirjaa.
    • Tulosta oma palautuslomake jokaisesta avaimesta — Valitse tämä valintapainike, jos haluat tulostaa palautusasiakirjan jokaiselle palautetulle avaimelle.
    • Tulosta palautuslomake avaimista henkilöittäin — Valitse tämä valintapainike, jos haluat tulostaa palautusasiakirjan palautetuista avaimista henkilöittäin.
  10. Valitse Sulje.
  11. Jos valitsit jonkin palautusasiakirjan tulostusvaihtoehdon, palautusasiakirja avataan uuteen välilehteen.