Avaimen PIN-koodiaikakalenterin lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä avaimen PIN-koodiaikakalenterin iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Tämä toiminto on aktivoitava erikseen. Lisätietoja on kappaleessa Lukoston asetusten muokkaaminen.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse LisätiedotKalenterit.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ruudukkonäkymää ja valitse Lisää.
    Ohjattu Kalenterin lisääminen -toiminto avautuu.
  3. Valitse Lisää avaimen PIN-koodiaikakalenteri.
  4. Anna kalenterille nimi.

Käytä niitä kalenterin toimintaa kuvaavaa nimeä, kuten Ulko-ovien PIN-koodiajat.

5. Syötä tähän valinnaiseen kenttään avaimen PIN-koodiaikakalenterin kuvaus.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Voit valita ohjaukselle ajan maalaamalla sen hiirellä.
  8. Napsauta hiiren kakkospainikkeella maalattua aluetta ja valitse Lisää ohjaus.

Lisää ohjaustiedot seuraavasti:

• Kalenteri — Muokkaamasi kalenterin nimi.

• Kuvaus — Syötä tähän valinnaiseen kenttään ohjauksen kuvaus.

• Ohjaus alkaa — Syötä tähän kenttään ohjauksen alkamisajankohta.

• Ohjaus päättyy — Syötä tähän kenttään ohjauksen päättymisajankohta.

• Tee toistuva ohjaus – Jos valitset tämän valintaruudun, voit luoda toistuvan ohjaussekvenssin. Lisää toistuvan ohjauksen tiedot seuraavasti:

• Ohjaus toistetaan— Valitse tästä luettelovalikosta, kuinka usein relesekvenssi toistetaan. Vaihtoehdot ovat:
        • Viikoittain — Jos valitset Viikoittain, ohjaus toistuu joka viikko määritettynä aikana. Valitse valintaruuduilla viikonpäivät, jolloin ohjausta toistetaan. Määritä myös ohjaussekvenssin päättymiskriteerit.
        • Kuukausittain — Jos valitset Kuukausittain, ohjaus toistuu joka kuukausi määritettynä päivänä ja aikana. Jos esimerkiksi valitset 10.5 klo 06.00 Ensimmäinen ohjaus alkaa -arvoksi ja 10.5 klo 22.00 Ensimmäinen ohjaus päättyy -arvoksi, ohjausta toistetaan aina kuukauden kymmenentenä päivänä klo 6.00-22.00.
        • Vuosittain — Jos valitset Vuosittain, ohjaus toistuu joka vuosi määritettynä päivänä ja aikana. Jos esimerkiksi valitset 10.5 klo 06.00 Ensimmäinen ohjaus alkaa -arvoksi ja 10.5 klo 22.00 Ensimmäinen ohjaus päättyy -arvoksi, ohjausta toistetaan joka vuosi 10.5 klo 6.00-22.00.
    • Oletusarvoisesti ohjaussekvenssi toimii loputtomasti. Jos haluat määrittää sekvenssin päättymispäivän, valitse Ohjauksen toisto päättyy -luettelovalikosta valitse Päättyy päivänä, ja määritä päättymispäivä.

9. Valitse OK.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Yhteenvetoruutu avautuu.
  12. Valitse Valmis.
  13. Yhteenvetoruutu avautuu.
  14. Valitse Sulje.