Väyläohjaimen liitännät

Väyläohjaimen liitännät ovat:

• ETHERNET / POE — Ethernet LAN -yhteys Power over Ethernet (PoE) -tuella.
  • DC — Virtatulo ulkoiselle virtalähteelle.

Väyläohjain vaatii aina Ethernet-liitännän ja virtalähteen. Virtalähteenä voi toimia Ethernet-kytkin, joka tukee PoE-yhteyskäytäntöä, tai ulkoinen virtalähde. Väylään kytkettyjen laitteiden enimmäismäärä riippuu monista tekijöistä. Näitä ovat:

• Käytettävä virtalähde, eli käytettävissä oleva teho.
    • Väylälaitteiden tehonkulutus.
    • Kaapelointimatkat, eli kaapelin tehohäviö.

Jos Väyläohjain saa tehonsa:

• PoE:sta, väylälaitteille on käytettävissä 10 W tehoa.
    • PoE+:sta, väylälaitteille on käytettävissä 20 W tehoa.
    • Ulkoisesta teholähteestä, väylälaitteille on käytettävissä 30 W tehoa.
  • RS-485 1/2/3 kahdella rivillä — Pääväyläliitännät (6 kpl). On yksi pääväylä, joka voidaan jakaa kuuteen rinnakkaiseen haaraan1.
    Pääväylään voit kytkeä:
    • Ovimoduuleja

• Päivityspisteitä.

• USB host -liitäntää käytetään määritystietojen lataamiseen USB-muistitikulta Väyläohjaimeen. Luot määritystiedot, kun lisäät Väyläohjaimen iLOQ S10 Manager -ohjelmistoon.
  • TOKEN — Paikka masteravaimelle. Lukitusjärjestelmäkohtaista masteravainta tarvitaan, kun kommunikoidaan palvelimen kanssa ja käsiteltäessä salattuja ohjelmointipaketteja. Ohjelmoit masteravaimen, kun lisäät Väyläohjaimen iLOQ S10 Manager -ohjelmistossa.
1

On myös kokoonpanoja, joissa kortissa on kolme fyysistä liitintä, joista jokaiseen voi kytkeä kaksi haaraa, yhteensä kuusi haaraa.