Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ohjelmointilaitteen ja PC:n välille

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muodostaa Bluetooth-pariliitoksen ohjelmointilaitteen ja PC:n välille.

Vain Ohjelmointilaitteet, jotka on varustettu Bluetooth-sirulla, voivat kommunikoida tietokoneen kanssa Bluetoothin välityksellä.

Toimi seuraavasti.

1. Kytke Ohjelmointilaite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  2. Asenna ohjaimet kappaleessa iLOQ S10 Ohjelmointilaitteen asentaminen kuvatulla tavalla.
  3. Lisää tietokoneeseen uusi Bluetooth-laite.
  4. Pariyhteyden muodostamiseen tarvitset kytkentäkoodin, joka on 90630.
  5. Onnistuneen pariyhteyden muodostamisen jälkeen laite näkyy LaitehallintaPortit (COM ja LPT) Standard Serial over Bluetooth link -luettelossa.