Avainten PIN-koodien hallinta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka hallitset avainten PIN-koodeja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Avainten PIN-koodien hallinnassa on kaksi päätehtävää:

• Avainten PIN-koodien muokkaaminen ja katseleminen, jotka on kuvattu alla.

• Avainten PIN-koodien luovuttaminen avaimen haltijoille. Voit lisätä avaimen PIN-koodin avaimen luovutusraporttiin lisäämällä Avaimen PIN-koodi -kentän raporttiin.

Lisätietoja on kappaleessa Lukoston raporttitekstien muokkaaminen

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse haluamasi avain.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Muokkaa PIN-koodia.

Ohjattu Avaimen PIN-koodin muokkaus -toiminto avautuu.

4. Valitse Muokkaa PIN-koodia.
  5. Avaimen valintaikkuna avautuu.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Avaimen PIN-koodin muokkaus -toiminto avautuu.

Valitse valintapainikkeilla Avaimen PIN-koodin tarve. Vaihtoehdot ovat:

• Ei kulkua koodiaikaan — Avaimella ei ole pääsyä lukon PIN-koodiaikoina.
    • Kulku ilman koodia — Avaimella on pääsy ilman PIN-koodia lukon PIN-koodiaikoina.
    • Kulku PIN-koodilla — Avaimella on pääsy PIN-koodilla lukon PIN-koodiaikoina. Jos valitset tämän vaihtoehdon, valitse myös PIN-koodin muodostaminen-asetus. Vaihtoehdot ovat:
      • Pidä avaimen nykyinen PIN-koodi — Kaikilla avaimilla on automaattisesti luotu PIN-koodi. Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua vaihtaa PIN-koodia.
      • Generoi avaimelle uusi PIN-koodi — Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat vaihtaa PIN-koodin ja antaa iLOQ S10 Manager -ohjelman luoda uusi PIN-koodi.
      • Syötä avaimelle uusi PIN-koodi— Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat vaihtaa PIN-koodin manuaalisesti tai katsella nykyistä PIN-koodia. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaksi uutta kenttää ilmestyy näkyviin:
        • Nykyinen koodi — Tässä kentässä on nykyinen PIN-koodi.
        • Uusi koodi — Kirjoita tähän kenttään avaimen uusi PIN-koodi.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Valitse Sulje.