Tietojen siirtäminen kiinteistöihin

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit siirtää tietoja kiinteistöihin iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Huomautus:

Jos olet luonut kiinteistörakenteen järjestelmän yleisen käyttöönoton yhteydessä, sinun ei välttämättä tarvitse siirtää tietoja kiinteistöihin. Sen sijaan jos lisäät kiinteistöt olemassa olevaan lukitusjärjestelmään, voit siirtää tietoja kiinteistöihin.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa ruudukkonäkymä, joka sisältää tiedot, jotka haluat siirtää kiinteistöihin, kuten TiedotSelaa avaimia.
  2. Valitse kohteet, jotka haluat siirtää.
  3. Napsauta kohteita hiiren kakkospainikkeella ja valitse Vaihda <kohde> kiinteistö.
    Ohjattu Vaihda kiinteistö -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muokkaa kiinteistövalintoja.
  5. Valitse tarvittaessa kohteet, jotka siirretään.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse kiinteistö, jonne kohteet siirretään.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.