Etäkohteen työnkulku

Tässä kappaleessa kuvataan, mitä henkilö tekee etäkohteessa ohjelmoidessaan lukkoja uudelleen.

Toimi seuraavasti.

1. Etsi Ohjelmointilaite ja varmista, että Masteravain on paikallaan.
  2. Laita Ohjelmointilaite päälle.
  3. Työnnä ohjelmointikaapeli Päivityspisteeseen.
  4. USB-merkkivalo vilkkuu tiedonsiirron aikana.
  5. Tiedonsiirto päättyy, kun STATUS-merkkivalo palaa jatkuvasti oranssina ilmaisten, että Ohjelmointilaitteessa on tehtäviä.
  6. Poista kaapeli Päivityspisteestä.
  7. Laita Ohjelmointilaite päälle.
  8. Ohjelmoi määritetyt lukot uudelleen työntämällä ohjelmointikaapeli lukkoihin, ja odota, kunnes näet vihreän STATUS-merkkivalon.
  9. Työnnä ohjelmointikaapeli Päivityspisteeseen.
  10. USB-merkkivalo vilkkuu tiedonsiirron aikana.
  11. Tiedonsiirto päättyy, kun STATUS-merkkivalo palaa jatkuvasti vihreänä ilmaisten, ettei Ohjelmointilaitteessa ole tehtäviä.

Jos STATUS-merkkivalo on:

• Oranssi — Ohjelmointilaitteessa on edelleen ohjelmointitehtäviä, eli yksi tai useita ohjelmointitehtäviä on suorittamatta.
    • Punainen — Tapahtui virhe. Yritä uudelleen työntämällä ohjelmointikaapeli Päivityspisteeseen.
    • Vihreä — Ohjelmointilaitteessa ei ole tehtäviä.
  12. Irrota kaapeli.