Verkkomoduulien poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa verkkomoduuleja iLOQ S10 -järjestelmästä.

Järjestelmän näkökulmasta verkkomoduuli on Masteravain. Jos haluat poistaa verkkomoduulin, tarvitset verkkomoduuliin liitetyn Masteravaimen.

Huomautus:

Et voi poistaa kohdetta, ennen kuin olet ensin poistanut kaikki kohteen liitännät (et voi esimerkiksi poistaa henkilöä, jolla on avaimia, ennen kuin olet ensin poistanut avaimet kyseiseltä henkilöltä).

Kohteen poistaminen ei poista kohteeseen liittyviä tapahtumia tapahtumalokista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa verkkomoduuleja.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella verkkomoduulia, jonka haluat poistaa, ja valitse Poista verkkomoduuli.
    Ohjattu Verkkomoduulin poisto -toiminto avautuu.
  3. Valitse Poista verkkomoduuli.
  4. Vahvistusruutu avautuu.
  5. Tarkista, että olet valinnut oikean verkkomoduulin.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Valitse Valmis.
  9. Aseta verkkomoduulin Masteravain Ohjelmointilaitteeseen.
    Varmista, että Masteravain napsahtaa paikalleen.
  10. Yhteenvetoruutu avautuu.
  11. Aseta kirjautumiseen käyttämäsi Masteravain Ohjelmointilaitteeseen.
    Varmista, että Masteravain napsahtaa paikalleen.
  12. Valitse Sulje.