Toimintatila 5

Tällä toimintatilalla voit kytkeä Avainlukijan tai RDIF-lukijan ohjaamaan hälytysjärjestelmää.

Esimerkkikäyttötapaus on hälytysjärjestelmä, jota ohjataan lukijalla. Hyväksytty avain aktivoi relelähdön K1 impulssin, joka on liitetty hälytysjärjestelmään. Jos kytket Avainlukijan N103, voit kytkeä hälytysjärjestelmän tilatiedon Avainlukijan alimpaan valoon ilmaisemaan hälytysjärjestelmän tilaa. Kytke hälytysjärjestelmän tilatieto Ovimoduulin IN 1 -tuloon ohjaamaan vihreää valoa ja/tai IN 2 -tuloon ohjaamaan punaista valoa. Hälytysjärjestelmästä tuomasi tilatiedon on oltava potentiaalivapaa. Jos olet kytkenyt IN2:n, voit tarkastella hälyttimen tilaa iLOQ S10 Manager -ohjelmassa, ja hälyttimen tilan muutoksia tapahtumalokista.

Tässä tapauksessa Ovimoduuli ohjelmoidaan.

Seuraavassa taulukossa kuvataan lähtöjä K1 ja K2 ohjaavat tulot, ovatko lähdöt kalenteriohjattavissa, ja voiko hälyttimen tilatiedon siirtää iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.

Taulukko 1. Toimintatila 5
 K1K2N103 STAT2 VIHREÄN103 STAT2 PUNAINENHÄLYTTIMEN TILA
LukijaX
L1
L2
IN1  X
IN2   XX
Kalenteri X

Voit ottaa tämän asennuksen käyttöön kappaleen Hälytysjärjestelmän ohjaaminen Avainlukijalla tai RFID-lukijalla ohjeiden mukaisesti. Aseta kuitenkin OPTIONS-kytkimet seuraavasti:

S1OFF
S2ON
S3OFF
S4OFF
S5OFF