Lukoston aikavyöhykkeen vaihtaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit vaihtaa lukoston aikavyöhykkeen iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Tavallisesti iLOQ asettaa iLOQ S10 -järjestelmän aikavyöhykkeen ennalta. Asetettu aikavyöhyke riippuu maasta, jonne järjestelmä toimitetaan. Jos järjestelmää käytetään eri maassa kuin toimitusmaa, saatat joutua vaihtamaan aikavyöhykkeen.

Tärkeää:

Jos järjestelmä sisältää aikarajoitettuja avaimia, sinun täytyy ohjelmoida avaimet uudelleen, kun olet vaihtanut aikavyöhykettä. Muussa tapauksessa avaimet ovat voimassa virheellisinä aikoina.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Muokkaa lukoston tietoja.

2. Valitse Näkymät-alueella Aikavyöhyke.
  3. Valitse tarvittaessa oikea aikavyöhyke Aikavyöhyke-luettelovalikosta.
  4. Valitse Tallenna ja sulje.