Avainten ohjelmointi Ohjelmointilaitteen muistin välityksellä

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit ohjelmoida avaimia Ohjelmointilaitteen muistin välityksellä loppusijoituskohteessa.

Toimi seuraavasti.

1. Siirrä yksi tai useita avaimen ohjelmointitehtäviä Ohjelmointilaitteeseen.
  2. Voit kirjautua ulos iLOQ S10 Manager -ohjelmasta, jos haluat.
  3. Irrota Ohjelmointilaite tietokoneesta.
  4. Vie Ohjelmointilaite ja Masteravain loppusijoituskohteeseen.
  5. Käynnistä Ohjelmointilaite.
  6. Kytke ohjelmoitava avain Ohjelmointilaitteeseen työntämällä se Ohjelmointilaitteen avaimenreikään.

Odota, kunnes Ohjelmointilaitteen Status-merkkivalo syttyy vihreänä.

7. Poista avain Ohjelmointilaitteen avaimenreiästä.
  8. Toista tarvittaessa vaiheet 6-7, kunnes halutut avaimet on ohjelmoitu.
  9. Kytke Ohjelmointilaite takaisin tietokoneeseen.
  10. Kirjaudu iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.
  11. Pian vastausviesti näkyy iLOQ S10 Manager -ohjelman oikeassa alakulmassa. Kun vastausviesti on vastaanotettu, suoritetut ohjelmointitehtävät poistetaan automaattisesti Ohjelmointilaitteen muistista.