Avainkytkimen lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä Avainkytkimen iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Varmista, että Avainkytkin on kytketty ja käyttövalmis.
  2. Lisää Masteravaimelle alustustehtävä.
  3. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

4. Valitse Lisää lukko.
  5. Valitse Lisää lukko.
  6. Anna tarvittavat tiedot ja valitse R10S.3.x Avainpesä-luettelovalikosta.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Valitse relekokoonpano <Valitse relekokoonpano> -luettelovalikosta.

Lisätietoja on kappaleessa Relekokoonpanot.

9. Valitse relemoodi <Valitse relemoodi> -luettelovalikosta.

Katso Relemoodit.

10. Syötä tarpeelliset lisätiedot.
  11. Valitse Seuraava.
  12. Valitse lukon kulkualueet.

Oletuskulkualue lisätään lukolle automaattisesti.

1. Valitse haluamasi kulkualue vasemmalla olevasta luettelosta.
    2. Voit hallita kulkualuevalintoja nuolinäppäimillä seuraavasti:
      • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
      • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
      • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
      • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  13. Aseta tarvittaessa lukko käsittelemään aikarajoituksia valitsemalla Lukko aikarajoitettu -valintaruutu.
    Huomautus:

Jos avain on aikarajoitettu, mutta lukko ei käsittele aikarajoituksia, avain toimii koko ajan.

14. Jos valitset jonkin muun kuin Basic-relekokoonpanon, avautuu matriisi, jonka valintaruuduilla voit valita, mikä kulkualue ohjaa mitäkin relettä.
  15. Valitse Seuraava.
  16. Valitse Seuraava.
  17. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jätä lukot suunnittelutilaan — Valitse Jätä lukot suunnittelutilaan, jos haluat jättää lukon suunnittelutilaan ja jatkaa lukitusjärjestelmän suunnittelua ohjelmoimatta esimerkiksi fyysisiä lukkoja.

• Tilaa lukot — Valitse Tilaa lukot jos tiedät, että lukko määritelmät ovat lopullisia, mutta haluat ohjelmoida lukon myöhemmin.

Lisätietoja on kappaleessa Lukkojen tilaaminen.

• Tilaa ja ohjelmoi lukot — Valitse Tilaa ja ohjelmoi lukot:
      • Jos tiedät, että lukkomääritelmät ovat lopullisia, ja haluat ohjelmoida lukon heti.
      • Lukoille, joita ei vielä ole asennettu tiloihin.

Lisätietoja on kappaleessa Lukkojen ohjelmointi.

• Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle — Valitse Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle, jos otat käyttöön asennettua lukkoa, ja haluat ohjelmoida sen irrottamalla Ohjelmointilaitteen tietokoneesta ja viemällä laitteen käyttöönotettavalle lukolle. Voit tehdä tämän vain yhdelle lukolle kerrallaan.

Huomautus:

Tässä tapauksessa sinulla on kaksi tehtävää lukolle: alustustehtävä Masteravaimella ja ohjelmointitehtävä Ohjelmointilaitteella. Työnnä ohjelmointikaapeli lukkoon, odota vihreää STATUS-valoa, ja toista kerran, jotta saat molemmat tehtävät suoritettua.

18. Valitse Seuraava.
  19. Valitse Valmis.
  20. Valitse Sulje.