Lukon tunnistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit tunnistaa lukkoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Haluat ehkä tunnistaa lukon jos et tiedä, onko lukko on osa järjestelmää vai ei, ja selvittää lukon sijoituksen järjestelmässä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Ota Ohjelmointitila käyttöön.
  3. Työnnä lukon ohjelmointikaapeli lukkoon, jonka haluat tunnistaa.
  4. Jos lukko kuuluu tähän iLOQ S10 -järjestelmään, järjestelmä näyttää lukon sijoitusnumeron, ja ohjelmoi lukon, jos sille on tilattu ohjelmointitehtävä.
    Jos lukko kuuluu toiseen iLOQ S10 -järjestelmään, tai on tehdastilassa, järjestelmä näyttää tästä viestin.
  5. Poista lukon ohjelmointikaapeli lukosta.