Ohjelmointilaitteen muistin hallinta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit hallita Ohjelmointilaitteen sisältöä iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Voit siirtää uudelleenohjelmointitehtäviä vain fyysisille avaimille ja lukoille, jotka jo kuuluvat järjestelmään. Et voi siirtää lukkojen ja avainten ensimmäisiä ohjelmointitehtäviä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Muokkaa ohjelmointilaitteen muistia.

2. Ohjattu Muokkaa ohjelmointilaitteen muistia -toiminto avautuu.
  3. Valitse Muokkaa ohjelmointilaitteen muistia.
  4. Valitse tehtävät, jotka lisätään tai poistetaan Ohjelmointilaitteesta.
    • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Yhteenvetoruutu avautuu.
  7. Valitse Tulosta työlista, jos haluat tulosteen työlistasta.
  8. Valitse Valmis.
  9. Valitse Sulje.