Henkilöroolien poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa henkilörooleja iLOQ S10 -järjestelmästä.

Huomautus:

Et voi poistaa kohdetta, ennen kuin olet ensin poistanut kaikki kohteen liitännät (et voi esimerkiksi poistaa henkilöä, jolla on avaimia, ennen kuin olet ensin poistanut avaimet kyseiseltä henkilöltä).

Kohteen poistaminen ei poista kohteeseen liittyviä tapahtumia tapahtumalokista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisätiedot > Selaa henkilörooleja.

2. Valitse henkilöroolit, jotka haluat poistaa.
  3. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla Muokkaa > Muokkaustila.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua henkilöroolia ja valitse Poista.
    Vaihtoehtoisesti voit painaa Del -näppäintä.
  5. Vahvistusruutu avautuu.
  6. Valitse Kyllä.
  7. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla Muokkaa > Muokkaustila.
  8. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.