Avainten selaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit selata avaintietoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Avaimet näkyvät ruudukkonäkymässä.

Sarakkeet ovat:

• Avaimen nimi — Tämä sarake sisältää avaimen nimen.
    • Leimaus — Tämä sarake sisältää avaimen leimauksen.
    • Henkilön nimi — Tämä sarake sisältää avaimeen liitetyn henkilön nimen.
    • Yritys/Osasto —Tämä sarake sisältää sen henkilön yrityksen tai osaston tiedot, jolle avain on liitetty.
    • Luovutuspäivä — Tämä sarake ilmaisee päivämäärän, jolloin avain on luovutettu henkilölle.
    • Ohjelmointitila — Tämä sarake sisältää avaimen ohjelmointitilan. Mahdolliset arvot:
      • Ohjelmoitu — Avain on ohjelmoitu, ja fyysisellä avaimella on samat tiedot, jotka näkyvät iLOQ S10 Manager -ohjelmassa. Tämä on avainten tavoitetila järjestelmässä.
      • Tilattu — Avain on tilattu. Avaimelle on luotu ohjelmointitehtävä. Kyseessä on joko uuden fyysisen avaimen ensimmäinen ohjelmointi tai olemassa olevan avaimen uudelleenohjelmointi. Avaimen ohjelmointi on joka tapauksessa vireillä.
      • Siirretty ohjelmointiin — Avaimen ohjelmointitehtävä on siirretty Ohjelmointilaitteeseen.
      • Suunnittelussa — Olemassa olevaan avaimeen on tehty muutoksia, tai uusi avain on lisätty, mutta sitä ei ole vielä luotu ohjelmointitehtäväksi (eli tilattu).
    • Ohjelmointi kesken — Tämä tilasarake ilmaisee, onko avaimen ohjelmointi kesken vai valmis.
    • Mustalla listalla — Tämä tilasarake ilmaisee, onko avain mustalla listalla vai ei.
    • Aikarajoitettu — Tämä tilasarake ilmaisee, onko avain aikarajoitettu vai ei.
    • Versionumero — Tämä tilasarake imaisee, onko avaimella versiollinen kulkualue vai ei, ja mikäli on, sen versionumeron.
    • Erääntynyt — Tämä tila sarake ilmaisee, onko avaimen suunniteltu palautuspäivä mennyt vai ei.
    • Ohjelmointitilan muutospäivä Tämä tilasarake ilmaisee, milloin avaimen ohjelmointitilaa on viimeksi muutettu.
    • Ohjelmointitilan vaihtaja — Tämä sarake ilmaisee käyttäjän, joka on viimeksi muuttanut avaimen ohjelmointitilaa.
    • Kulkualueiden lkm — Tämä sarake ilmaisee avaimelle annettujen kulkualueiden lukumäärän.
    • Erääntymispäivä — Tämä sarake avaimen suunnitellun palautuspäivän.
    • Aloituspäivämäärä — Tämä sarake ilmaisee päivämäärän, josta alkaen aikarajoitettu avain on voimassa.
    • Lopetuspäivämäärä — Tämä sarake ilmaisee viimeisen päivämäärän, jolloin aikarajoitettu avain on voimassa.
    • Kiinteistö — Tämä sarake ilmaisee kiinteistön, johon avain kuuluu.
    • ROM_ID — Tämä sarake sisältää fyysisen avaimen sarjanumeron. Tämä tieto näkyy vain avaimilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.
    • RFID-tagin numero — Tämä sarake ilmaisee RFID-tagin UID-numeron, jos avaimella on sellainen.
    • PIN-koodi asetettu — Tämä sarake ilmaisee, onko avaimelle asetettu PIN-koodi vai ei.
    • S10 Online avain — Tämä sarake ilmaisee, onko avaimessa S10 Online -RFID tunniste.
    • Lisätietoja — Tämä sarake sisältää avaimen lisätietoja.