Lukon ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella lukkojen ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Lukot näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä lukosta kaksoisnapsauttamalla lukkoa.
    Huomautus:

Voit tarkastella kohteen tietoja kahdella tavalla:

• Näytä tavoiteltu tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina kuin ne tulevat olemaan, kun kaikki vireillä olevat muutokset on ohjelmoitu kohteeseen.
    • Näytä voimassaoleva tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat.

Lukkokohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• PerustiedotPerustiedot-välilehti sisältää valitun lukon perustiedot. Sarakkeet ovat:
      • Sijoitus — Tämä sarake ilmaisee sen oven tai huoneen numeron pohjakuvassa, jossa lukko sijaitsee.
      • Pohjakuva — Pohjakuva ilmaisee pohjakuvan, jossa lukko sijaitsee.
      • Lukituskohde — Tämä sarake sisältää tarkemman kuvauksen huoneesta tai tilasta, jossa lukko sijaitsee.
      • Sarjanumero — Sarjanumero ilmaisee lukon sarjanumeron. Tämä tieto näkyy vain lukoilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.
      • Huomautus — Tämä sarake sisältää lukon lisätietoja.
      • Kulkualueiden lkm - Tämä sarake ilmaisee lukolle annettujen kulkualueiden lukumäärän.
      • Aikarajoitettu — Tämä tilasarake ilmaisee, onko lukko aikarajoitettu vai ei.
      • Lokin lukupäivä — Tämä sarake päivämäärän, jolloin loki viimeksi haettiin lukolta.
      • Lukon lokitapahtumien lkm — Tämä sarake sisältää lukon lokin tapahtumien lukumäärän.
    • AvaimetAvaimet-välilehti sisältää luettelon avaimista, joilla voi avata lukon. Avainsarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • KulkualueetKulkualueet-välilehti sisältää tietoa kulkualueista, joita lukolla on. Sarakkeet ovat:
      • Kulkualue — Tämä sarake sisältää kulkualueen nimen.
      • Kuvaus — Tämä sarake sisältää kulkualueen kuvauksen.
      • Rajoite — Tämän sarakkeen valintaruutu ilmaisee, onko kulkualueella rajoitettu pääsy vai ei.
      • Tila— Liikennevalokuvake tässä sarakkeessa ilmaisee, onko käyttöoikeus on mustalla listalla vai ei. Värikoodit ovat:
        • Vihreä — Kulkualue ei ole mustalla listalla.
        • Punainen — Kulkualue on mustalla listalla.
      • Kiinteistö — Tämä sarake ilmaisee kiinteistön, johon kulkualue kuuluu.
      • Vyöhyke — Tämä sarake ilmaisee vyöhykkeen, johon kulkualue kuuluu.
      • Oletuskulkualue — Tämän sarakkeen valintaruutu ilmaisee, onko kulkualue oletuskulkualue vai ei.
      • Versionumero — Tässä sarakkeessa on versionumero, jos kulkualue on versiollinen.
      • Version tila — Tämä sarake ilmaisee, onko lukolla ajan tasalla olevaa tietoa kulkualueen versiosta. Version tila saattaa olla vanhentunut, jos olet esimerkiksi lisännyt avaimen, jolla on suurempi versionumero.
    • Lukon mustalistaLukon mustalista -välilehti sisältää tietoja lukon mustasta listasta. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Mustan listan selaaminen.
    • Henkilöt joilla kulkuoikeusHenkilöt joilla kulkuoikeus -välilehti sisältää tietoja henkilöistä, joilla on pääsy lukkoon. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • LokitapahtumatLokitapahtumat-välilehti sisältää tietoja lukon lokitapahtumista. Sarakkeet ovat:
      • Käyntikerta — Tämä sarake sisältää ainutkertaisen, kasvavan tapahtumanumeron.
      • Lokityyppi — Tämä sarake sisältää tapahtuman tyypin, kuten avaus avaimella, avaus avaimella kielletty, lukon ohjelmointi, ja niin edelleen.
      • Nro — Tämä sarake sisältää avaimen ainutkertaisen tunnistenumeron.
      • Avain — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen nimen.
      • Leimaus — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen leimauksen.
      • Avaimen haltija — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen henkilöliitoksen.
      • Kulkuaika — Tämä sarake sisältää tapahtuman aikaleiman.
      • Selite — Tämä sarake sisältää tapahtuman kuvauksen. Jos esimerkiksi Lokityyppi olisi Avaus avaimella kielletty, tämä sarake sisältäisi syyn, miksi pääsy on estetty. Syynä voi olla esimerkiksi virheellinen avaimen aikarajoitus.
      • Virhekoodi — Lokitapahtumaan liittyvä virhekoodi.
      • Lokin lukupäivä — Päivämäärä, jolloin loki viimeksi haettiin lukolta.
    • HistoriaHistoria-välilehti sisältää tiedot lukon historiasta. Napsauta historiarivin vieressä olevaa plusmerkkiä, niin näet tarkempia historiatietoja. Lisätietoja on kappaleessa Lukkojen selaaminen.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.