Raportointi

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka käytät raportointitoimintoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

iLOQ S10 Manager sisältää useita ennalta määritettyjä raportteja avaimista, lukoista ja niin edelleen. Voit tarkastella näitä raportteja napsauttamalla ruudukkonäkymää hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tulosta > Raportit

Katso myös Lukoston raporttitekstien muokkaaminen.

Seuraavat raportointityökalut ovat käytettävissä:

•  — Tällä painikkeella voit ottaa sivupalkin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Sivupalkissa on vieritettävä raporttisivujen luettelo.
  • Dokumentin asetukset—Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat muuttaa asiakirjan asetuksia, kuten:
    • Paperikoko
    • Tulostimen paperilähde
    • Paperin suunta
    • Paperin reunukset
  •  — Tällä painikkeella voit tulostaa raportin tulostimellesi.
  •  — Tällä painikkeella voit kopioida tekstin leikepöydälle.
  •  — Tällä painikkeella voit avata valintaikkunan, johon voit syöttää hakumerkkijonon ja etsiä esimerkiksi avainten nimiä raportista.
  •  — Tällä painikkeella voit loitontaa raporttia raporttinäkymässä.
  •  — Tällä painikkeella voit lähentää raporttia raporttinäkymässä.
  •  — Tällä luettelovalikolla voit muuttaa raporttikokoa prosentteina raporttinäkymässä
  •  — Tällä painikkeella voit säätää raportin leveyden käytettävissä olevan näytön kokoon. Toisin sanoen raportti sovitetaan siten, että se on mahdollisimman leveä raporttinäkymässä.
  •  — Tällä painikkeella voit säätää raportin koon käytettävissä olevan näytön kokoon. Toisin sanoen raportti sovitetaan siten, että raporttinäkymässä näkyy yksi kokonainen sivu.
  •  — Tällä painikkeella voit katsella raporttia sivu kerrallaan.
  •  — Tällä painikkeella voit katsella raporttia jatkuvana sivujonona.
  •  — Tällä luettelovalikolla voit valita, kuinka monta sivua raportista näytetään kerrallaan.
  •  — Tällä painikkeella voit palata raportin ensimmäiselle sivulle.
  •  — Tällä painikkeella voit palata raportin edelliselle sivulle.
  •  — Tässä kentässä näkyy nykyinen sivunumero. Voit myös syöttää haluamasi sivunumeron tähän kenttään ja painaa Enter, jos haluat siirtyä halutulle sivulle raportissa.
  •  — Tällä painikkeella voit siirtyä raportin seuraavalle sivulle.
  •  — Tällä painikkeella voit siirtyä raportin viimeiselle sivulle.
  •  — Tällä painikkeella voit peruuttaa edellisen tapahtuman.
  •  — Tällä painikkeella voit tehdä edellisen peruutetun tapahtuman uudelleen.
  •  — Tällä painikkeella voit virkistää näkymän.
  •  — Tällä painikkeella voit käyttää panorointitilaa, jossa voit tarttua raporttiin ja siirtää sitä näytössä.
  •  — Tällä painikkeella voit käyttää valintatilaa, jossa voit valita tekstiä raportista.
  •  — Tätä painiketta napsauttamalla voit käyttää kaappaustilaa, jossa voit valita alueen raportista, kopioida valitun alueen leikepöydälle painamalla Ctrl+C, ja liittää kaapatun alueen haluamaasi sovellukseen painamalla Ctrl+V.