Henkilöroolin ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella henkilöroolien ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisätiedot > Selaa henkilörooleja.

2. Henkilöroolit näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä henkilöroolista kaksoisnapsauttamalla henkilöroolia.

Henkilöroolikohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• PerustiedotPerustiedot-välilehti sisältää valitun henkilöroolin perustiedot. Kentät ovat:
      • Nimi — Tämä kenttä sisältää henkilöroolin nimen.
      • Kuvaus — Tämä kenttä sisältää henkilöroolin kuvauksen.
    • KulkualueetKulkualueet-välilehti sisältää kulkualueet, jotka valitulle henkilöroolille on annettu. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Kulkualueiden selaaminen.
    • HenkilötHenkilöt-välilehti sisältää henkilöt, jotka valitulle henkilöroolille on annettu. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • Lukot joilla roolin kulkualueet esiintyvätLukot joilla roolin kulkualueet esiintyvät -välilehti sisältää lukot, joilla on valitun henkilöroolin kulkualueet. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Lukkojen selaaminen.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.