Käyttäjätunnusten lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät käyttäjätunnuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Voit lisätä käyttäjätunnuksia kahdella tavalla:

• Lisää käyttäjätunnus Masteravaimella. Tässä tapauksessa käyttäjän on kirjauduttava järjestelmään Masteravaimella. Käyttäjällä voi olla täydet oikeudet järjestelmään vain Masteravaimella. Tämä on suositeltu tapa lisätä käyttäjätunnuksia. Tämä johtaa korkeampaan turvatasoon.
  • Lisää käyttäjätunnus. Tässä tapauksessa käyttäjä voi kirjautua järjestelmään ilman Masteravainta ja tehdä esimerkiksi suunnittelutehtäviä. Käyttäjä ei voi kuitenkaan tilata tai ohjelmoida tehtäviä.