iLOQ S10 Ohjelmointilaitteen asentaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit asentaa Ohjelmointilaitteen.

Toimi seuraavasti.

1. Aseta kaksi AA-paristoa Ohjelmointilaitteen paristokoteloon.
  2. Lyhyen käynnistysjakson jälkeen Ohjelmointilaitteen punainen Com-valo syttyy. Tämä väri osoittaa, että Ohjelmointilaitteen kello ei ole käynnissä.

Punainen väri muuttuu vihreäksi, kun laite on muodostanut yhteyden iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.

3. Liitä Ohjelmointilaite tietokoneen USB-porttiin.
  4. Laiteohjaimet ladataan Windows-päivitys-palvelusta, ja asennetaan automaattisesti.
    Vihje:

Jos ohjaimen asennus ei käynnisty automaattisesti, varmista, että automaattinen haku Windows-päivitys -palvelusta on sallittu Windowsin asetuksissa.

Jos automaattinen ohjaimen asennus ei onnistu, voit myös ladata ja asentaa ohjaimet manuaalisesti. Katso Ohjaimien asentaminen manuaalisesti.

5. Avaa iLOQ S10 Manager.
  6. Valitse COM-portti, johon Ohjelmointilaite on asennettu.

Kuva: COM-portin valitseminen

COM-portin valitseminen
  7. Ohjelmointilaitteen vihreä Com-valo syttyy. Tämä väri osoittaa, että tietokone ja Ohjelmointilaite on kytketty toisiinsa.
    iLOQ S10 Manager ilmaisee yhteyden tilan olevan Ohjelmointilaite löytynyt.
  8. Ohjelmointilaite on nyt käyttövalmis.