Avainten ohjelmointi

On olemassa kolme avaimen ohjelmointitapaa:

• Voit ohjelmoida yhden tai useita heti käsillä olevia avaimia käyttämällä verkkoyhteydellistä iLOQ S10 Manager -ohjelmaa ja Ohjelmointilaitetta. Voit suorittaa tämän menettelyn uudelle tai olemassa olevalle avaimelle.

Jos näin on, katso Avainten ohjelmointi.

• Voit siirtää yhden tai useita verkkoyhteydettömiä ohjelmointitehtäviä iLOQ S10 Manager -ohjelmasta Ohjelmointilaitteeseen, irrottaa Ohjelmointilaitteen tietokoneesta, ja ohjelmoida avaimet loppusijoituskohteessa. Voit suorittaa tämän menettelyn vain olemassa olevalle avaimelle.

Jos näin on, katso Ohjelmointilaitteen muistin hallinta.

• Voit ohjelmoida avaimia etänä Avainten etäohjelmointipisteen välityksellä. Voit suorittaa tämän menettelyn vain olemassa olevalle avaimelle.

Jos näin on, katso Avainten tilaaminen.