Lukkosylinteri

Voit ohjata relettä K2 Relekortin Cylinder-liitäntään liitettävällä lukkosylinterillä. Rele K2 aktivoituu, kun avain on hyväksytysti luettu sylinterissä. Sylinteri voidaan kytkeä vain käyttää Basic-kokoonpanossa ja relemoodissa Impulssi . Sinun ei tarvitse ohjelmoida Relekorttia; rele K2 ilmaisee hyväksytyn aukaisun myös tehdastilassa ja alustetussa tilassa.

Kytkettävä sylinteri voi olla S10 tai Privus. S10-sylinterin ei tarvitse olla samaan S10-järjestelmään ohjelmoitu kuin Relekortti.

Releen K2 oletusimpulssin pituus on 30 sekuntia. Voit muuttaa pituutta iLOQ S10 Manager -ohjelmistossa, mutta tämä edellyttää Relekortin ohjelmointia. Mikäli Relekortti on varustettu Kellopiirillä A00.9, sylinteri saa kellonajan Relekortilta, mikäli Relekortti on alustettu tai ohjelmoitu.

Katso myös Liite 7 - Wiring Diagram for R10S.3 Cylinder.