Open navigation

Henkilöroolin kulkualueiden muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata henkilöroolin kulkualuevalintoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

  1. Valitse LisätiedotSelaa henkilörooleja.

  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella henkilöroolia, jota haluat muokata.
  3. Valitse Muuta kulkualueita.
    Ohjattu Roolien kulkualuevalintojen muokkaus -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muuta kulkualueita.
  5. Tarkista, että oikea henkilörooli on valittu luettelosta.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse kulkualueet.
    •  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Valitse Sulje.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.