Avaimen kulkualueiden muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata avaimien kulkualueita ja aikarajoituksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse haluamasi avain.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Muokkaa avaimen kulkualueita.
    Ohjattu Muokkaa avaimen kulkualueita -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muokkaa avaimen kulkualueita.
  5. Valitse avaimen kulkualueet.
    Vihje:

Jos haluat myös katsella lukkokohtaisia, yksilöllisiä kulkualueita, jotka eivät näy oletusarvoisesti, valitse <kaikki> näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta luettelovalikosta.

1. Voit hallita kulkualuevalintoja nuolinäppäimillä seuraavasti:
      • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
      • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
      • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
      • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  6. Aseta avain tarvittaessa aikarajoitetuksi valitsemalla Määritä aikarajoituksia.

Voit määrittää kaksi eri aikarajoitusta seuraavasti:

• Aloituspäivämäärä tai Viikkokalenteri ensimmäiselle aikarajoitukselle.
    • Lopetuspäivämäärä tai Viikkokalenteri toiselle aikarajoitukselle.
    Huomautus:

Kun määrität aikarajoitukset, määrität ajat, jolloin avainta voi käyttää.

Vaihtoehdot ovat:

• Ei käytössä — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avain ei ole aikarajoitettu. Avainta voi käyttää aina.

• Aloituspäivämäärä — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avain on aikarajoitettu lukoilla, joilla on aikarajoitus 1 käytössä. Avainta voi käyttää siitä päivästä ja kellonajasta alkaen, jonka määrität päivämäärä- ja kellonaikakenttiin.

Kuva: Aikarajoitus — Aloituspäivämäärä

Aikarajoitus — Aloituspäivämäärä
    • Viikkokalenteri — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avain on aikarajoitettu lukoilla, joilla on aikarajoitus 1 käytössä. Avainta voi käyttää viikoittain kalenterissa määritettyinä aikoina.

Kuva: Aikarajoitus — Viikkokalenteri

Aikarajoitus — Viikkokalenteri
    • Lopetuspäivämäärä — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avain on aikarajoitettu lukoilla, joilla on aikarajoitus 2 käytössä. Avainta voi käyttää siihen päivään ja kellonaikaan asti, jonka määrität päivämäärä- ja kellonaikakenttiin.

Kuva: Aikarajoitus — Lopetuspäivämäärä

Aikarajoitus — Lopetuspäivämäärä
    • Viikkokalenteri — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avain on aikarajoitettu lukoilla, joilla on aikarajoitus 2 käytössä. Avainta voi käyttää viikoittain kalenterissa määritettyinä aikoina.

Kuva: Aikarajoitus — Viikkokalenteri

Aikarajoitus — Viikkokalenteri
    Vihje:

Jos haluat määrittää keskiyön ylittävän aikarajoituksen, esimerkiksi maanantai klo. 18:00 — tiistai klo. 07:00, aseta aloitusaika aloitusaikakenttään ja päättymisaika päättymisaikakenttään. Jos aloitusaika on myöhempi kuin päättymisaika, järjestelmä automaattisesti ymmärtää päivän vaihtuvan keskiyöllä.

Kuva: Aikarajoitus — Keskiyön ylittävä aikarajoitus

Aikarajoitus — Keskiyön ylittävä aikarajoitus
    Vihje:

Näet esikatselun kalenteriin määritellyistä rajoituksista napsauttamalla Esikatsele-painiketta.

7. Valitse Seuraava.
  8. Valitse, miten edetä.
    • Jätä avaimet suunnittelutilaan — Valitse Jätä avaimet suunnittelutilaan, jos haluat jättää avaimet suunnittelutilaan ja ohjelmoida ne myöhemmin.

• Tilaa avaimet — Valitse Tilaa avaimet, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän, mutta suorittaa sen myöhemmin, tai etäohjelmoida avaimen Päivityspisteen kautta.

• Tilaa ja ohjelmoi avaimet -Valitse Tilaa ja ohjelmoi avaimet, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän ja suorittaa sen käsillä olevalle avaimelle saman tien.

• Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle — Valitse Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän, siirtää sen Ohjelmointilaitteelle, ja ottaa Ohjelmointilaitteen mukaasi ja ohjelmoida avaimen paikan päällä.

• Tilaa, ohjelmoi ja luovuta avain — Valitse Tilaa, ohjelmoi ja luovuta avain, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän, suorittaa sen käsillä olevalle avaimelle saman tien, ja luovuttaa avaimen henkilölle.

9. Valitse Seuraava.
  10. Yhteenvetoruutu avautuu.
  11. Päätä menettely noudattamalla ohjattua toimintoa.